Scan Cup Vuokatti

Publisert 17.12.2013 | Ukategorisert

Onsdag vi reiste opplagt og klare
For å bite ifra oss, uten å spare
Tre renn på tre dager, sprint og distanse
Syre og tung pust, fokus på å danse!

Skibag + Finair ble i meste laget
Bytting og låning ble løsning for laget
Testing av løypa i klassisk stil
Regnet det stod til, helt uten tvil!

Fredag skulle det kjempes med nebb og klør
Sprint på programmet, kun for de som tør
Fiskebein, løping og god nok glid
2 x TVT seiret, og da er vi blid!

Lørdag og søndag var distansedag
Klassisk på lørdag og hei, for et lag!
1., og 2., til jente og gutt
Og vi må ikke glemme; det er enda ikke slutt!

Skøyting ja, det passer Varden bra
Marthe og Emil vant med et hav
Jeg gikk inn til en solid 2.plass
Neste gang må jeg gi litt mer gass!

Takker alle for en fantastisk helg
Smøreteamet vårt var ordentlig på stell
Gode ski, trivsel og trøkk
Jule”ferien” innledes uten en støkk!

#Whatever it takes. I can. Iwill.

//Kath

Skrevet av:

Kathrine Rolsted Harsem

Team: Scan Cup Vuokatti

Født: 07.02.89

Vokst opp i Bærum, og tidligere konkurrert for Fossum IF. Flyttet til Meråker i 2008, og meldte overgang til IL Varden i 2011. Vært en del av Team Hovden tre sesonger, før jeg ble en del av TT. Dette er mitt andre år på laget. Vært innom de fleste idrettslige aktiviteter før jeg fant ut at det var langrenn jeg ville satse på for å se hvor god jeg kan bli. Hadde jeg ikke valgt langrenn, ville jeg mest sannsynlig befunnet meg på hesteryggen fremdeles..