Sesongstart på sidelinja

Publisert 02.12.2013 | RennUkategorisert

En lei sykdomsperiode satte en stopper for start på Beito og Gålå, men nå nærmer det seg sesongdebut også for min del. Planen er å reise til Østersund og konkurrere der under svenskenes Scandic Cup førstkommende helg. Gleder meg til å komme i gang jeg også. Det har kriblet i beina lenge nå, selv med tett nese og hodepine!

For å se tilbake på ukene som har gått sett fra sidelinja, har det foregått omtrent sånn; Jeg har ligget i sofaen, scrollet meg opp og ned side etter side på nettet, for å finne liveoppdateringer og resultater. Jævla stressende egentlig… For min egen del føler jeg nesten det har vært mer slitsomt enn å gå selv. Når det er sagt, er det artig å se at lagkamerater presterer så godt allerede fra start. Det gjør det tross alt lettere å sitte hjemme. Fantastisk at Kathrine og Emil etter gode prestasjoner belønnes med WC-start på nasjonal kvote neste helg, gratulerer! I tillegg til dette har også de andre på teamet levert gode resultater, som viser at det har blitt gjort en solid jobb gjennom sommeren og høsten.

Enough said, nå gleder jeg meg til å komme i gang jeg også!

– Lor