To steg frem og ett steg tilbake

Publisert 06.12.2013 | Trening

Etter å ha vært stort sett helt i ro i ett halvt år er jeg så smått begynt å røre på meg igjen. Jeg har i samarbeid med manuellterapeut satt opp et program som jeg prøver å følge så langt det lar seg gjøre. Det blir litt testing for å finne ut hva kroppen og hodet tåler og ikke tåler, men en ting er sikkert kroppen er så absolutt satt mye tilbake etter et så langt skadeavbrekk og jeg får gangsperre av FIRE armhevninger! Jeg har prøvd meg så smått på ski denne uken, i dag ble det 25 min påsketempo i dag, men formen er som overskriften, to steg frem og ett steg tilbake. Det vil si at jeg må ta dagene som de kommer og se an formen. Jeg er blitt mye bedre de siste månedene, så hvis denne utviklingen fortsetter håper jeg å være tilbake i normal hverdag i løpet av ikke så veldig lang tid.

unnamed (2)unnamed (1)

Skrevet av:

Solveig Wiggen Andreassen

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 18.07.90

Representerer klubb: Kvaløysletta Skilag

Født og oppvokst i Tromsø. Går for Kvaløysletta skilag, som jeg har gjort hele min karriere. Er ferdig utdannet sykepleier, jobber litt ved siden av skisatsingen i omsorgstjenesten.

Er for tiden ute med skade. Håper på å være tilbake i trening snart! Jeg har derfor måtte se alle mine målsetninger for sesongen bli skyvet vekk og den nye målsetningen er å bli frisk. Så får skisesongen komme etter hvert som helsen blir bedre.