Tilbake til nordens paris

Publisert 03.12.2013 | Ukategorisert

Etter et par uker på tur var det godt å komme seg tilbake til det kalde nord. Her har sneen lavet ned i metervis, noe som aldri er feil på denne tiden av året. Vært småsyk siden beito, så har prioritert god mat og avslapning de siste dagene.

Tilogmed vært på skolen å vist ansikt. Ikke bestandig man får tid og anledning til det. Håper å være i god trening snart. Kanskje jeg blir frisk i tide til å delta på det sagnomsuste Tour de Reisa.

Skrevet av:

Andreas Nygaard

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Representerer klubb: Burfjord IL

Født i Nordland, oppvokst i Finnmark og bosatt i Tromsø. Her i nordens Paris stortrives jeg! Det eneste minuset er vel parkeringsmulighetene på universitetet etter klokka 08.00, samt den småufine mørketiden. Dagene går som regel til trening, samboerskap, studering og inntak av næring. Prøver å skvise inn noen jakt- og fisketurer sommer og høst.

Har ikke instagram eller twitter, noe som kan anses som unormalt i dagens digitale verden.

Siste artikler fra Andreas