Barfota bypiadesign

Publisert 15.01.2014 | Ukategorisert

Jeg vil også nevne at jeg har inngått et samarbeid med Barfota bypiadesign. Firmaet ble startet opp i 2011 av designeren Pia Tveraaen. Produktene (klær, interiør og tilbehør) bærer preg av feminitet og er inspirert av skandinavisk natur.

Jeg har vært så heldig å allerede besitte flere av deres herlige produkter. Sjekk ut bilder av produktene på min profil på instagram, @katharsem, twitter eller på www.barfota.no!

🙂

Skrevet av:

Kathrine Rolsted Harsem

Team: Barfota bypiadesign

Født: 07.02.89

Vokst opp i Bærum, og tidligere konkurrert for Fossum IF. Flyttet til Meråker i 2008, og meldte overgang til IL Varden i 2011. Vært en del av Team Hovden tre sesonger, før jeg ble en del av TT. Dette er mitt andre år på laget. Vært innom de fleste idrettslige aktiviteter før jeg fant ut at det var langrenn jeg ville satse på for å se hvor god jeg kan bli. Hadde jeg ikke valgt langrenn, ville jeg mest sannsynlig befunnet meg på hesteryggen fremdeles..