Heia Veidekke

Publisert 08.01.2014 | Ukategorisert

Andre runde i Scan Cup er avsluttet, og vi er vel hjemme etter tre tøffe konkurranser og mange timer i bil…

Helga kan vel best oppsummeres med Heia Veidekke! 4 løper fra oss “regionløpere” uttatt til WC sprint i Nove Mesto er vel ikke verst. Uttaket ser du HER.

For oss “trønder-veidekkere” ble helgen noe blandet. Etter en sprint på lørdag der Emil og Kathrine i et meget sterkt startfelt kanskje leverte sesongens beste konkurranser så langt i år, hadde vi søndag sesongens første (i snitt) dårlige dag. Virker ikke som vi taklet klisterføre like godt som trøndere normalt er kjent for å gjøre. Men heldigvis ble avslutningsdagen vesentlig bedre, spesielt på guttesiden, slik at helgen totalt sett ble bra, og vi ser fram til NM i neste uke. Det blir gøy!

Gledelig å se at det er mange Veidekkeløpere (ikke bare fra Trøndelag) som begynner å komme i NM-form, og det tar vi som en bekreftelse på at NSF sin nye og tunge satsing på regionlag vil bli meget bra!

.

Skrevet av:

Ole-Morten Iversen

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 11.02.59

Født og oppvokst på Steinkjer. Aktiv langrennsløper tom 23 år i Henning IL.
Har jobbet som skitrener/lærer på Meråker VGS siden 1983.
Trener for kretslag NTS i 5 år, juniorlandslag 3 år, landslag damer elite/rekrutt 2 år. 10 år trener for barn/unge i IL Varden.