I’m back

Publisert 27.01.2014 | Ukategorisert

Denne sesongen har jeg vært mer kompis med denne svarte tresetern som står foran tv, enn skiskoene som etterhvert har støvet ned i gangen. Som du nå ser har jeg endelig kommet meg opp av den, og TAKK for det!

Noe ufrivillig startet min sesong med opptrening i Desember, etter et aldri så lite treningsavbrekk siden samlingen på Sognefjellet i Juni. Man kan spekulere på hva årsaken til dette kan være, men jeg kjente at kroppen ikke vært i balanse slik den burde være. Månedene gikk og jeg måtte bare være iskald og vente..

Desember kom, jeg følte meg bedre og opptreningen kunne starte. Med god oppfølging av trenere og andre har pila bare gått en vei. Fra en halvtime jogg annenhver dag, til i3 økter og 2timers langturer som er det nivået jeg er på i dag. Har nå gjennomført akkurat to mnd med rolig opptrening, og det er utrolig deilig å kjenne at jeg er frisk! Helt frisk! Formen blir bedre og bedre for hver eneste økt, så tro det eller ei, men trening funker.

Har holdt på mye alene for å få rolig nok trening, men nå reiser jeg til Meråker for å trene med TVT noen dager!

Åpningshelga på Beito ble i tidligste laget for min del, så Skandinavisk Cup i Meråker om to uker tror jeg blir midt i blinken for min del! Her får jeg nok muligheten til å samle opp de FISpoengene jeg har gått glipp av hittil i vinter.

Tjohei, snakkes!

LØFF

Skrevet av:

Thomas Albertsen Dahlen

Team: I’m back

Født: 10.06.91

Har vokst opp på gård på Ekne hvor idretten har vært en stor del av mitt liv. I barndommen gikk jeg for Ekne IL men har nå byttet til IL Varden. Videregående utdanning foregikk i skibygda Meråker, og jeg har nylig flyttet videre til Trondheim for å fortsette skisatsingen! Dette er min første sesong på Team Veidekke Trøndelag og jeg trives veldig godt!

Siste artikler fra Thomas Albertsen