MERÅKER

Publisert 12.01.2014 | Samling

Siden siste har det vært jul, blitt nytt år og vi har gått Scan Cup i Nord-Sverige. For min del ble det en helg hvor formen føltes bra, men resultatene ble håpløse… Nå jobber jeg hardt for at god form skal gi uttelling i gode resulteter under NM til uka.

Når over halve laget, trener og ass. trener bor eller har bodd i Meråker er jeg godt vant til at bygda blir snakket varmt om både tidlig og kveld. Selv har jeg vært på mange barmarkssamlinger her opp gjennom tida, men dette er første gang jeg trener her med snø under beina. Her kjøres det løyper flere ganger om dagen, og det er omtrent 20 km med strøkne spor til oss. Løypekjøreren her burde fått premie 😉 Eirik, Mathias og jeg bor i en stor hytte rett ved løypa, så her ligger alt til rette for gode treningsdager.

Å bo på hytte med to gutter en liten uke er kanskje alle jenters drøm, og det kan jeg bekrefte 😉 Eirik smører ski, dessuten har han med seg brødbakemaskin (som han er veldig stolt av), og det er nybakte brød til en hver tid… Mathias fyrer i peisen og disker opp med de utroligste retter på kjøkkenet!

bilde 1

I helga skulle vi egentlig hatt to løpere til start under WC i Nove Mesto, dessverre måtte Emil stå over med en litt kranglete hals. Kathrine leverte varene, og gikk inn til karrierebeste med en finfin 12 plass. Hun ble belønnet med 1 etappen til Norges andrelag på sprintstafetten, de ble nummer 5 i finalen. Bra jobba, jenta prestere på høyt nivå helg etter helg 🙂

bilde 2

 

Så bortsett fra at jeg måtte ha hjelp til å ta av meg skiene i dag takket være kalde fingertupper har jeg det veldig bra i Meråker.

 

Maria.