NM-helg over all forventning!

Publisert 20.01.2014 | Ukategorisert

For en uke siden gikk jeg kanskje mitt dårligste skirenn i karrieren – noe som selvfølgelig gjorde meg veldig usikker ved inngangen til NM. Men jeg fulgte den oppsatte planen og fortsatte å ha tro på at jeg skulle rekke å lete frem litt form før NM satte igang. Første øvelse var 10km klassisk – den øvelsen jeg kanskje var mest usikker på, og selv om en 18. plass kanskje ikke er så veldig mye å skryte av – så klarte jeg faktisk å gå godt på ski og det ga meg selvtillit! Med hodet på plass ble resten av helgen bare en drøm. Under sprinten på fredag ble jeg bare sprekere og sprekere og var til slutt ikke langt unna en finale. Det ble med en 8. plass, kanskje min største prestasjon noen gang? Det var ufattelig moro! I hvertfall når det kom på en distanse jeg egentlig ikke er særlig god i. Så kom lørdagen – det som skulle være min beste øvelse. Det ble et rotete løp. Hektet på startflata og gikk faktisk helt sist ut av stadion, stresset og stivnet, men kom meg opp i en grei gruppe – før jeg igjen klarte å falle. Herifra ble det en kamp og en tur rett i veggen og langt ned i kjelleren. Kjempet meg inn til en 13. plass og der ble jeg liggende..

Helga har lært meg at man aldri må gi opp og at man må ha tro på seg selv og opplegget man velger å følge! Da er ikke formen langt rundt hjørnet.

Helga førte faktisk også til at jeg klarte sesongens to hovedmål:

– topp 10 i NM
– U23 VM

På søndag reiser jeg til Val di fiemme sammen med teamkompisene Emil og Mathias for å kjempe med det norske flagget i panna!

DSC_6034 DSC_6086 DSC_6100 DSC_6216

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!