NM oppladning i vinterparadiset

Publisert 11.01.2014 | Ukategorisert

Når sykdomen endelig slapp var jeg rask med å komme meg bort fra snøfattige Trøndelag – Focusen tok meg til Nordseter. Her har jeg fått trent godt i skikkelig vinterlige omgivelser og milevis med løyper. En drøm å komme hit etter å ha trasket rundt i en 5km i ukesvis. Her finner jeg roen og forhåpentligvis også formen! Gleder meg til NM.

Treningspartneren for samlingen er heller ikke å klage på! Vi koser oss.

Anne Kjersti

IMG_2053

IMG_2055

IMG_2060

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!