NM starter i morgen

Publisert 15.01.2014 | Ukategorisert

I morgen braker det løs på Birkebeineren Skistadion. Norgesmesterskapet begynner klokka 10:45 med 10km klassisk for damer. Vi i TVI har forberedt oss på beste måte på fantastisk flotte Thon Hotel på Skeikampen. Skeikampenrennet ble siste reale hardøkt for oss før NM-løypene skal legges for våre føtter.

I dag er dagen for skitesting og de siste forberedelsene. Smøresjef Kai-Christian står klar i smøretraileren sammen med Per Morten og Knut Oscar. Fortsetter det som før vil vi være vanskelige å slå på god glid i NM. Vi gleder oss til å komme i gang!

wpid-IMG_0590.jpg

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.