Ny helg, nye muligheter!

Publisert 03.01.2014 | Ukategorisert

Da er jeg på plass i Skellefteå, nord i Sverige, nesten ute ved kysten. Det er Skandinavisk Cup på programmet, runde nummer to. På grunn av mildværet, er to av konkurransene flyttet til Piteå, som ligger ca 80km lengre nord. Imorgen skal jeg gå sprint i fri teknikk, søndag flytter vi til Piteå, hvor jeg skal gå 10km klassisk, og avslutter med 10km skate på mandag.

Etter WC i Asiago, reiste jeg til Bærum, og feiret jul der sammen med familie og kjæreste. Sørkedalen IF hadde fått i stand en sløyfe på nesten 2km, så jeg fikk faktisk gjennomført noen økter på ski. 2.juledag ble skia byttet ut med rulleski, en liten nedtur. Men oppover bakkene i Holmenkollen skinte sola, og asfalten var tørr, så fikk gjennomført ei god økt likevel. Da var det også ekstra godt å komme på snø i Meråker dagen etter. I Meråker har jeg ladet batteriene, trent godt, og vært sammen med kjæresten min og gode venner.

Jeg gleder meg til å gå skirenn igjen, og skal være den beste utgaven av meg selv hver dag !

Whatever it takes. Ican. Iwill.

Skrevet av:

Kathrine Rolsted Harsem

Team: Ny helg, nye muligheter!

Født: 07.02.89

Vokst opp i Bærum, og tidligere konkurrert for Fossum IF. Flyttet til Meråker i 2008, og meldte overgang til IL Varden i 2011. Vært en del av Team Hovden tre sesonger, før jeg ble en del av TT. Dette er mitt andre år på laget. Vært innom de fleste idrettslige aktiviteter før jeg fant ut at det var langrenn jeg ville satse på for å se hvor god jeg kan bli. Hadde jeg ikke valgt langrenn, ville jeg mest sannsynlig befunnet meg på hesteryggen fremdeles..