Sykdomsdager i Meråker

Publisert 15.01.2014 | InformasjonRenn

Er nå endelig tilbake på ski, etter 4-5 dager på soffaen.

Etter en fin og rolig jul hjemme i Meråker var vi klare for en ny runde med skandinavisk cup, som denne gang fant sted i skellefteå/piteå i Sverige!

Der ble resultatene no variert (5,64,3), men alt i alt godt fornøyd med helgen. Godt å se at formen ikke har forsvunnet likavel om vi har gått inn i ett nytt år;)

Heldigvis leder jeg cupen sammenlagt fortsatt, med “trygg” margin (61poeng)  på Simen Østensen, som kan vise seg å bli en hard nøtt å slå resten av scancup helgene..

1530589_190384654490922_2091778139_n

Som leder av skandinavisk cup har jeg (og Kathrine) friplass i verdenscupen frem til OL i Sochi. Dermed var det duket for min andre verdenscupdeltagelse og debutt utenlands.

Sånn ble det desverre ikke, da jeg på avreisedagen våknet opp med sår hals. Ganske kjipt å sitte hjemme å se konkurenter jeg kjempet gjevnt med, og også slo helgen før, ta verdenscup poeng.. Men satser på å få muligheten til revansje ved en senere annledning.

Nå ser det desverre ut som om jeg også mister NM-helgen på Lillehammer, da jeg fortsatt mangler litt på å bli 100%frisk. Erfaring fra i fjor, tilsier at jeg kanskje var litt hissig på grøten etter sykdom, og med det friskt i minne, er det kanskje litt lettere å ta det kjipe valget.

Sesongens hovedmål nermer seg også, nemlig u23Vm i Val Di Fiemme. Så om jeg skulle stilt i Nm, for så å fått ett tilbakefall, ville det vært meget uheldig mtp på det, ettersom u23 Vm starter bare 10 dager etter siste NM- konkuranse. Derfor er det nok det tryggeste valget å ikke ta noen sjangser, og heller trene rolig hjemme i Meråker til jeg er på den sikre siden.IMG_5919-11-750x420

Men heldigvis har er vi ett så sterkt team, sånn at jeg håper og tror NM blir en sportslig sukse for Team Veidekke Trøndelag forde 🙂

Vi har sterke kort på så og si alle distanser, både på herre og dame siden. Så jeg krysser fingrene og ønsker alle på teamet LYKKE TIL!  Jeg satser på å følge hvert minutt som blir sendt på NRK!

BLIR BRA – Emil

Skrevet av:

Emil Iversen

Team: Sykdomsdager i Meråker

Født: 12.08.91

Rimelig enkel og rimelig glad gutt fra Meråker, det e fint der vetu. Har ei mor, ein far og to brødre.