Viva Italia!

Publisert 27.01.2014 | Renn

To vise mann og ei uvis dame (mente ingen ord endte med to like bokstaver…!) fra TVT er ankommet Italia. Vi har testa løypa og noen har også testa formen og fant ut at det ikke sto på iveren fra start..

 

Onsdag smeller det, og vi gleder oss! Følg med live på NRK med co-coach som superkommentator 😉

20140127-170310.jpg

Skrevet av:

Mathias Rundgreen

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 21.02.91

Startet min skikarriere først i Kjelsås IL som 6/7-åring, før jeg flyttet til Trondheim i 2000 og begynte på langrenn for Byaasen Skiklub i 2005. En stor og god treningsgruppe der gjorde at jeg trivdes godt og etterhvert klatret på resultatlistene (137.plass på første HL)… Etter en lærerik juniortid ved Heimdal VGS kom jeg inn på det nåværende Team Veidekke Trøndelag som førsteårs senior.