20 nedturer og en opptur – og alt er glemt

Publisert 10.02.2014 | Ukategorisert

Denne sesongen har det dessverre blitt flere helger på sofaen enn på skirenn for min del. For å gå skirenn må du ha en kropp som fungerer 100% og der har ikke min vært i det siste. Nå ligger jeg litt ekstra på sofan for å prøve å rekke siste del av sesongen. Heldigvis gikk NM så bra at etter sesongen er det det jeg kommer til å huske. For det er nettopp det som trigger meg, de gode dagene der du kan gå helt ned i kjelleren. Da er det verdt det å ligge på sofaen i noen dager..

Heldigvis er det OL på tv!

AK

Skrevet av:

Anne Kjersti Kalvå

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 05.06.92

Bygdejente fra Lundamo. Vokst opp som eneste jente i skigruppa – omringet av 5 gutter som har hjulpet meg mye til å bli en bedre skiløper. Vi har fulgt hverandre siden barneskolen, og alle 6 satser fortsatt for fullt. Bor hjemme på Lundamo, satser langerenn 100% og trives veldig godt med det. Drømmen er å bli best!