5 fra TVI til WC i Drammen

Publisert 28.02.2014 | InformasjonRenn

I dag ble uttaket til WC i Drammen offisielt! Team Veidekke Innlandet har fått med 5 av lagets totalt 7 løpere. For en statistikk!! Vi er happy så langt og gleder oss til å bite fra oss blant resten av verdenseliten. De som får gå renn i Drammen er:

Britt Thorshaug Granrud

Emil Nyeng

Timo André Bakken

Vegard Bjerkreim Nilsen

Eivind Bakkene

 

Vi gleder oss skikkelig, og kanskje du også vi komme og heie på oss??? 😀

Etter solid treningsinnsats denne sesongen er det fortjent at Britt blir den andre fra TVI som debuterer i verdenscupen i år :-D

Etter solid treningsinnsats denne sesongen er det fortjent at Britt blir den andre fra TVI som debuterer i verdenscupen i år 😀

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.