Dagens prestasjon(er)

Publisert 14.02.2014 | Renn

Etter dagens klassiske sprint fortjener Eirik Lorentsen et eget innlegg for sin innsats i dag. I går hadde vi som vanlig løypegjennomgang, alle gikk drag i det som skulle være dagens sprintløype. Gutta var enige om at det var en skikkelig fin sprintløype. Eirik synes bare sprintløypa var litt lang. Under dagens prolog startet Eirik som nummer 11 og kom i mål som nummer 22….  Ikke bare gikk han hele løypa til gutta, han tok også med jenteløypa i samme slengen. Til tross for løypevakter og god skilting, bra jobba! (Sånn går det når du ikke bor med oss, da får du ikke med deg viktig info)

Så Eirik, i morgen skal du gå 15 km klassisk, individuell start. Du skal starte klokka 11.54.15. Det betyr at du skal gå 3 runder på 5 km – det samme som alle andre.

eirikEllers sto Pål for dagens beste prestasjon med en god 3 plass i U23-NM. Imponerende at han klarte å gå så fort på ski, når det var frokost klokka 6 og prologstart før 9 i dag tidlig.