Februar…

Publisert 04.02.2014 | Ukategorisert

Det har blitt 4. februar. NM på Lillehammer er historie, og vi ser etter et par “frihelger” fram i mot Skandinaviske cuprenn i Meråker til helga. I de to neste ukene skal vi videre til Gjøvik, deretter Madona i Latvia etterfulgt av Ottepää i Estland. Det neste rennet er alltid det viktigste, så nå blir disse rennene de aller viktigste for oss denne sesongen. Gulroten er verdenscuprennene i Drammen og i Oslo helt i starten av Mars. Vi vil ha med flest mulig der, og vise fram for Norge og verden at vi også kan gå fort på ski!

NM på Lillehammer – kort oppsummert:

For laget i sin helhet ble ikke NM helt som vi håpet, mye på grunn av at både Emilie og Vegard ble sittende hjemme i sofaen pga sykdom. Eivind og Emil leverte uansett varene. Eivinds 9. plass på sprinten ble beste plassering i NM, som skulle være kvalifiseringsmulighet til OL. Konkurransen var med andre ord svært god!

Etter NM:

Vi har nå hatt en treningsperiode. Timo og Emil kan titulere seg som kretsmestere i Buskerud og Oppland, og viktigst av alt: Alle er i normal trening igjen. Vi har ingen unnskyldninger i Meråker, og skal bite hardt fra oss!! I morra stopper jeg innom Bama på Kalbakken og fyller bilen med frukt, smoothies og digg. Deretter bærer det cirka 60 mil nordover til Meråker. Vi gleder oss!!

Trener’n

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.