Jeg lever:)

Publisert 04.02.2014 | RennTrening

Det siste livstegnet jeg har gitt fra meg på skirenn var NM. Der presterte jeg ikke noe særlig. 15km var tungt fra oppvarminga til jeg kom i mål. Sprinten var bedre rent formmessig, men der klarte jeg å tryne.

Så fikk jeg en klem av NRK reporteren og dro hjem.

Men, ikke bekymre dere. Jeg lever, og jeg lever i beste velgående. Hadde bare behov for litt tid med familien, med egentrening og med sesongplanlegging før jeg ville stikke hodet frem igjen.

OL ble det ikke på meg, men det er mange andre fine renn å gå. Og det har jeg tenkt til å benytte meg av. I helga slang jeg meg med på langløpssirkuset og deltok i Kønig Ludviglauf. 46 km staking er ikke det jeg har trent mest på, men skitt au. Resultatet var over all forventing, ble 4. Men spurten min var mer lik en langløper enn en sprinter. Null krutt igjen i arma:)

Neste helg står jeg på startstrek i Meråker og skandinavisk cup. Helga etter det går jeg et langløp i Estland. Så tar vi en ny vurdering etter det på hvor ferden går videre.

I Meråker møter jeg ungdommen i de forskjellige Team Veidekke. Har fulgt godt med i diverse renn siste tida og ser at de presterer meget godt! Gratulerer til alle som er involvert! Dere er bevis på at hardt arbeid og godt samarbeid gir resultater! Alle har en del av æren for at noen av dere lykkes veldig godt, og hvis dere fortsetter den gode jobben vil dere alle få deres tid der oppe!

Nå er jeg på vei hjem og gleder meg til å kjenne hvordan kroppen er imorra etter min debut som “langløper”:)

Pølsa.

Skrevet av:

Øystein Pettersen

Øystein “Pølsa” Pettersen er i sine egne ord en blid gutt på vei opp og fram.

Engasjerer seg i mye, og vil gjøre sitt beste på alle plan. Tema som lagbygging, målsetting og konsekvenser, motivasjon, idrettpsykologi, trening på generelt og spesielt plan, teknikk, samarbeid, barn og unge, idrettsglede og kosthold er ting han brenner for og som engasjerer ham!

Øystein Pettersen fungerer som mentor de tre regionlagene Team Veidekke Innlandet, Team Veidekke Trøndelag og Team Veidekke Nord-Norge.