KM-gull

Publisert 28.02.2014 | Ukategorisert

Det ble ingen tur til Latvia og Estland. Da var KM-gull i sprint et plaster på såret. Riktignok skal det sies at konkurransen ikke var all verden, men gull er gull.

Etter å ha gått et par brukbare renn under NC på hjemmebane, ble det dessverre et par dager på sofaen med sår hals. Dermed ble det heller ingen tur østover.

Reserveløsningen ble KM i sprint på Biri og Hafjell Skimarathon. Mens førstnevnte var et kompakt og artig arrangement som endte med KM-gull, ble Hafjell Skimarathon avbrutt etter én runde på grunn av uvær. Det var helt riktig å avbryte, men det hadde ikke gjort noe om vi hadde fått beskjed om dette før det som viste seg å bli målpassering. Utover dette var det et morsomt renn med konkurranse fra noen av landets beste langrennsløpere og skiskyttere.

Om forrige helgs konkurranser var lokale, blir helgens renn særdeles lokalt. Da står Snertingdalsrennet på programmet, et klassisk turrenn over 21 kilometer. Parstart har det desverre ikke, men jeg ser frem til andre artige løsninger. Det er bare å glede seg.

Utover dette er det bare å gratulere alle Veidekke-løpere som er uttatt til WC i Drammen og etter hvert Holmenkollen. Jeg er stolt av å være en del av dette laget!