Pers i WC

Publisert 04.02.2014 | Ukategorisert

I helgen var jeg i Italia, nærmere bestemt Toblach. Der gikk jeg 10km klassisk på lørdag, og skøytesprint på søndag. Jeg var der som en “bonus” fordi jeg leder Skandinavisk Cup, og en av de få på start som ikke skal til OL i Sotsji.

Lørdag gikk jeg inn til bestenotering i distanse i World Cup noensinne, og endte på en 13.plass. Veldig moro å få til et bra løp nå rett før OL, og i det selskapet!
Søndag gikk jeg en grei prolog, det begynner å bli svært tett mellom nr. 1 og 30 også i jenteklassen. Men går man videre fra prologen, er alle muligheter åpne. Jeg gikk en solid kvartfinale, og offensivt prøvde jeg meg fra start i semien. Endte tilslutt på en 10. plass, som er min første i WC. Selvfølgelig har man alltid mål om å være i en finale, men jeg tar hele tiden steg mot toppen, og nærmer meg stadig. Det er utrolig motiverende og inspirerende å konkurrere mot verdens aller beste jenter! Igjen gjorde smøreteamet en fantastisk jobb med skia mine, og Estil-slipen virker å være “OK” 😉
En god norsk helg, med flere pallplasser til de andre jentene, og guttene.

Nå ønsker jeg alle lykke til i OL, samtidig som jeg selv skal bruke dagene hjemme i Meråker godt fram mot nest siste runde av Scan.Cup som skjer til helgen. Den arrangeres på hjemmebane, og jeg gleder meg til å gjøre bygda mi stolt! Kom og hei på Marthe, Emil og meg i helga!

 

//Kath

Skrevet av:

Kathrine Rolsted Harsem

Team: Pers i WC

Født: 07.02.89

Vokst opp i Bærum, og tidligere konkurrert for Fossum IF. Flyttet til Meråker i 2008, og meldte overgang til IL Varden i 2011. Vært en del av Team Hovden tre sesonger, før jeg ble en del av TT. Dette er mitt andre år på laget. Vært innom de fleste idrettslige aktiviteter før jeg fant ut at det var langrenn jeg ville satse på for å se hvor god jeg kan bli. Hadde jeg ikke valgt langrenn, ville jeg mest sannsynlig befunnet meg på hesteryggen fremdeles..