Ser frem til renn på hjemmebane

Publisert 12.02.2014 | Ukategorisert

Det ble ingen stor suksess i Meråker, der jeg hadde håpet på en etterlengtet opptur. Det var veldig lite som stemte der også, og det ble med to dårlige skirenn på 15 kilometer fristil og 30 kilometer klassisk.

Etter en tur til Norges Idrettshøgskole og pusteundersøkelser der har jeg fått en del svar som er godt å ha med seg videre, svar som gjør meg trygg på at formen og resultatene vil bli bedre i ukene som kommer.

Allerede til helgen blir det tre spennende konkurranser, da det skal arrangeres U23-NM og Norgescup for junior og senior på Vind. Der står klassisk sprint, 15 kilometer klassisk og 20 kilometer fristil på programmet.

Dette blir første viktige renn jeg har gått på Vind siden NM i 2009, som var et av karrierens høydepunkt. Med noen av landets fineste skiløyper og veldig flinke arrangører tror jeg det kan bli en super helg for alle de fremmøtte.

Til helgen kommer altså flere av verdens beste senior- og ikke minst juniorløpere, og jeg håper at skiinteresserte fra Gjøvik, Toten og Land kjenner sin besøkelsestid og møter opp på Vindplassen.

OL kan dere se i reprise på kveldstid, mens konkurransene på Vindplassen nytes best live!