Skandinavisk Cup 2013-2014 over for denne gang

Publisert 24.02.2014 | Ukategorisert

Klassisk, skøyting, sprint, distanse, Finland, Sverige, Norge (Meråker 🙂 ), Estland, Latvia, stort sett rå ski, mestring, samarbeid, pallplasser, god laginnsats, god mat, dårlig mat, silkeføre, bløt kunstsnø, vinterlige omgivelser, vårlige omgivelser, cash, pokal, teamwork, tårer, glis, hjemmebane, publikum, slitt konkurransedress. Dette er ordene jeg vil beskrive sesongens utgave av Skandinavisk Cup med.

Laget innledet cupen på mesterlig vis i desember, og avslutta med stil under uka som nå er omme.
Jeg har klart å nå et av mine store mål på vei mot toppen, nemlig å dra i land seieren sammenlagt i Skandinavisk Cup. Jeg hadde ikke klart dette alene; smørerne som har vært med på tur har gjort en storartet jobb. Vi har vært borti mye forskjellig føre, og jeg har i 11 av 13 konkurranser hatt gode ski. De to gangene skiene mine ikke har vært optimale er det jeg selv som har valgt feil. Så all honnør til dem. Vi glemmer av og til hvor mye tid, ressurser og engasjement disse gutta legger ned for at vi kun skal kunne fokusere på å gå fort på ski. En stor takk også til min “sjefssmører” Knut-Tore, som har gjort grunnjobben med skia. (Fikk vel også en stor hjelp fra min far da hånda var brukket 🙂 ).

I tillegg har vi helt fra mai jobbet godt som et lag, mange gode treningsøkter på samlinger har gjort at jeg har lært, erfart og utviklet meg. Miljøet i laget har vært fantastisk, og vi har gitt av oss selv til hverandre fra første stund. Dere er fantastiske alle sammen, på hver deres måte. Ole Morten og Kveen har vært organiserte, tilstedeværende og kristiske, offensive, strenge og pådrivende. Der er det ikke noe kjære mor.
I tillegg har mitt samarbeid med Per-Øyvind, og den kontiuniteten i treningsarbeidet vi har hatt gjennom seks år, hele tiden vært med på å utvikle meg videre. Utfordringer på det mentale planet, og i den fysiske treninga gjør meg bedre for hver eneste dag.

Mitt støtteapparat er rett og slett utrolig bra, og jeg verdsetter hver en av dere.

Nå høres det ut som jeg holder en takketale, men dette er bare noen ord for å avslutte et kapittel denne sesongen. Nå hiver jeg meg på neste runde i WC, og tar også da fatt på et nytt kapittel.

Til helga skal jeg konkurrere i finske Lathi, før Drammen, Kollen og Falun står for tur. Jeg gleder meg veldig, og skal avslutte sesongen som den beste Kathrine.

Whatever it takes, I can. I will.

KathrineSkanCup

 

IMG_1226

IMG_1251

//Kath

Skrevet av:

Kathrine Rolsted Harsem

Team: Skandinavisk Cup 2013-2014 over for denne gang

Født: 07.02.89

Vokst opp i Bærum, og tidligere konkurrert for Fossum IF. Flyttet til Meråker i 2008, og meldte overgang til IL Varden i 2011. Vært en del av Team Hovden tre sesonger, før jeg ble en del av TT. Dette er mitt andre år på laget. Vært innom de fleste idrettslige aktiviteter før jeg fant ut at det var langrenn jeg ville satse på for å se hvor god jeg kan bli. Hadde jeg ikke valgt langrenn, ville jeg mest sannsynlig befunnet meg på hesteryggen fremdeles..