Hva er alt det hvite?

Publisert 04.03.2014 | SamlingTrening

En del av TVT-gjengen pluss to disipler har inntatt ei hytte på Kvitfjell for å kjenne på hvordan det føles å gå på ski på ordentlig snø. Og det er ikke annet enn helt rått! Med skiløypa to meter fra hytteveggen (se bildet) lader vi kanonene til WC i Kollen (Maria og meg), Birken (AK) og juniorene til jr.NM.

20140304-182113.jpg

Skrevet av:

Mathias Rundgreen

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 21.02.91

Startet min skikarriere først i Kjelsås IL som 6/7-åring, før jeg flyttet til Trondheim i 2000 og begynte på langrenn for Byaasen Skiklub i 2005. En stor og god treningsgruppe der gjorde at jeg trivdes godt og etterhvert klatret på resultatlistene (137.plass på første HL)… Etter en lærerik juniortid ved Heimdal VGS kom jeg inn på det nåværende Team Veidekke Trøndelag som førsteårs senior.