Når kroppen ikke fungerer

Publisert 28.03.2014 | Ukategorisert

Det var under NC og U23 NM på Gjøvik kroppen virkelig sa stopp. Under 15km klassisk var det langturtempo over skigåinga, og jeg skjønte at nå var kroppen virkelig på felgen. Dro derfor hjem på lørdag og fikk tatt blodprøver uka etter. Der tok de samtidig en “reanalyse” av blodprøver som jeg tok i august under en forkjølelse. I august var blodprøvene fine, men når de tok reanalysen fant de ut at jeg likevel hadde hatt virus da. Dette er et Rhinovirus, som faktisk er det mest normale forkjølelsesviruset. Dette vil si at jeg har hatt virus siden august til februar. Kjedelig, men sånn kan det gå av og til. Fikk også påvist mycoplasmavirus på de nye blodprøvene som ble tatt i februar, så da ble det to fluer i en smekk. Dette førte til totalt 3 uker på sofaen unten å gjøre en verdens ting. Etter de tre ukene begynte jeg med lett, rolig opptrening. Trener nå normalt, men ikke noe hardt. NM del 2 blir derfor på sidelinjen i år, men satser på at resten av TVT gjør en formidabel innsats på Gålå! Lykke til, og gi gass!

Skrevet av:

Hallvard Løfald

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 30.01.92

Født og oppvokst i Rindal. Som liten hadde jeg lite interesse for langrenn, men skileikkveldene var derimot ukas høydepunkt. Var en person som hatet å sitte i ro, så å se skirenn på TV’n var døden. Som årene gikk ble ski en viktigere del av hverdagen, og jeg fant ut at det var langrenn som var «min greie». For å få satset 100% på ski, bestemte jeg meg for å begynne på Meråker videregående skole. Trivdes så bra i Meråker, så går nå 2. året Idrett Grunnfag i denne naturskjønne bygda. Ellers er jeg en person som ikke gjør stor stort annet enn å ligge på sofaen mellom treningsøktene. Og å være på facebook. Og instagram. Og selvsagt snapchat. Det var alt om denne herremannen. Ciao!