WorldCup debut = DNS

Publisert 14.03.2014 | Renn

Ser det er en måned siden sist jeg skrev her, og siden det har vi gått mange skirenn. Gjøvik ble en opptur for min del, endelig fikk jeg ut det jeg følte jeg har vært god for i et skirenn. Lite som kan måle seg med den følelsen når man kjører hjem fra skirenn og er fornøyd. Rett etter Gjøvik dro vi til Baltikum, der fortsatte den gode trenden og jeg fikk til to veldige gode skirenn og et ganske bra. 5 plass i Scan Cup er bestenotering, og 10 plass på sprint var også en positiv overraskelse (er ikke kjent for mine raske muskelfibre akkurat…). Ble belønnet med plass på World Cup- laget på 30 km i Kollen.

Dagen før 30 km testet vi ski og ble kjent i løypene. Fantastisk stemning, lange bakker og strålende sol. Gledet meg veldig til å konkurrere. Dessverre slo magen seg vrang samme kveld. Det kjentes ut som det var tenniskamp eller noe inni magen min… Ble verken noe søvn eller mat det siste døgnet før start. Dårlig deal. I kjent stil hadde jeg troa på at det skulle bli bedre bare jeg begynte å varme opp, men når jeg holdt på å besvime under oppvarminga innså jeg at det ikke var dagen min. Lite vellykket helg i Oslo med andre ord.

Dette var sist helg, og siden det har Anne Kjersti, Mathias og jeg vært på Sjusjøen. Fantastiske skiforhold og strålende sol. Anne Kjersti debuterer i Birken i morgen, jeg blir støtteapparat. Kroppen og magen er fremdeles ikke helt happy. I dag kjentes det ut som jeg har gjennomført Birken etter 30 min i turtempo… Dårlig tegn.

Til alle dere som skal gå Birken i morgen, god tur!