“Frimåned”

Publisert 22.04.2014 | Trening

Nå har vi gått inn i april som betegnes som «frimåned». Dette er perioden etter en lang skisesong og tiden før en ny oppkjøring starter. Hva tiden brukes til varier fra utøver til utøver. Noen velger å få med seg de turrenn som arrangeres, andre reiser utenlands. Uansett valg av aktiviteter tror jeg de fleste velger å bruke denne tiden på ting de har lyst til. Det er ingen trening som «må» gjennomføres og enkelte har andre aktiviteter som ellers blir nedprioritert og som derfor prioriteres denne mnd.

Undertegnede, har funnet frem toppturutstyret og hatt noen fine dager i Jotunheimen.

Det aller viktigste for meg i denne perioden er allikevel å få tid til venner og familie jeg ikke ser så ofte gjennom en vinter full av skirenn. Jeg har derfor tatt turen hjem til Hallingdal i anledning påskeferien.

Siste skirenn for meg denne sesongen blir Skarverennet. Det har nærmest blitt en tradisjon, med et flott skirenn og en siste sosial sammenkomst som en skikkelig avslutning.

Skisesongen 2013/2014 har vært veldig bra for Team Veidekke Innlandet som lag. Vi har mange gode prestasjoner, samtidig som vi skulle ønsket at alle hadde prestert mot sitt toppnivå. Det er alltid en utfordring i et lag, men vi jobber alltid mot det.

April er også en måned for nye laguttak, og det blir spennende å se hvem som skal representere teamet for kommende sesong.

Til slutt vil jeg takke sponsorer og støtteapparat for et godt samarbeid og for all støtte. Uten dere blir veien mot verdenstoppen blitt mye lengre.