Lagpresentasjon mandag 28. april

Publisert 23.04.2014 | Ukategorisert

Landslagene letter på sløret og offentliggjør neste års lag på fredag. Er du spent på å se hvordan neste års lagsammensetning vil bli i Team Veidekke Innlandet må du vente til mandag 28. april. Klokka 12:00 offentliggjør vi lagene her på TeamVeidekke.no/innlandet

Det gjenstår fortsatt litt formaliteter før den tid, men lagsammensetningen er i og for seg ferdig. Vi kan røpe såpass at det er fokusert stort på unge fremadstormende løpere.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.