Sesongslutt

Publisert 08.04.2014 | Ukategorisert

Da går sesongen mot slutten og vi har vært på Skeikampen for å evaluere sesongen. Det har vært en veldig bra sesong for TVI, med WC-deltakelse på 5 av 7 løpere og 3 plass i U23 Norgescupen.

 

Forrige helg var de siste viktige skirennene for vår del, og det var NM del 2. Det var sprintstafett på fredagen og 5 mil på søndagen. På sprintstafetten gikk jeg på lag med Martin Løwstrøm Nyenget og vi ble nr fire. Jeg gikk siste etappe og ut på siste runde gikk jeg ut sammen med Eirik Brandsdal, Eldar Rønning og Petter Northug. Brandsdal og Rønning rykka i siste bakke, og da hadde ikke jeg og Northug noen sjanse å henge på. Men inne på oppløpet måtte jeg dessverre gi tapt for Northug.

Vegard tauer feltet

I april handler det bare om å samle overskudd inn mot neste sesong som for oss starter 1.mai. Selv om man skal roe ned og slappe av må man fortsatt utnytte de fine snøforholdene som er på fjellet. Det blir også noen turrenn for å holde kroppen i gang.

Til helgen er det påske og vi ønsker dere en god påske og håper dere nyter påskesola

Skrevet av:

Vegard Bjerkreim Nilsen

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 02.09.93

Født i Kristiansand, men flytta til etter snøen til Lillehammer når jeg var 11 år Jeg startet med langrenn fordi alle mine eldre søsken drev med det. I tillegg til Langrenn har jeg drevet med Orientering, Fotball, Sykkel, Svømming og Skiskyting. Etter to år på Rekruttlandslaget og ett år på elitesatsingen til Lillehammer Skiklub er jeg nå tilbake på Team Veidekke Innlandet, som jeg var for fire år siden.