Takk for i år!?

Publisert 08.04.2014 | Ukategorisert

Nå har vi vært gjennom NM-del 2 med sprintstafetter og 3- og 5-mil på Gålå i Gudbrandsdalen. Timo og Vegard var i aktivitet for sine respektive klubber Konnerud og Lillehammer. Begge gikk heltemodig til verks. Timo gikk sine etapper mesterlig, men laget hans kom dessverre ikke gjennom til finalen. Vegard gikk også godt, og i finalen spurtet han mot selveste Petter Northug. Northug hadde vært litt smartere og spart krefter, så da ble det en respektabel 4. plass til Lillehammers lag.

Vegard tauer feltet

På 3-mila var det bare Emilie som var i aksjon. Britt prøver å finne ut hva som feiler pusten, etter en sesong som har vært trøblete på distanserennene spesielt. Emilie gjorde sine saker bra og kom i mål på en 15. plass i konkurranse med Norges aller beste kvinner. Godt gjort å avslutte sesongen med et topprenn av Emilie.

TVI stilte med 4 mann på 5-mila, og i tillegg Øystein Pettersen som 5. hjul på vogna. Utover dagen ble det veldig mildt og bløt snø, og vi i støtteapparatet burde nok ha testet smøring dagen før rennet. Det ble nok litt trått etter de første 10 kilometerne, så skiene kunne nok ha vært litt bedre. Vi må bare lære til neste gang. Det var også litt forskjell på skiene, det skal sies! Øystein ble 12., Vegard 25., Emil 30., Petter 39. og Timo 73. Helt greie resultater, men ikke noe rått. Et par av gutta fikk smake på 5-mil på sitt verste under de siste 8-10 kilometerne. Sånn skal det være, det bygger karakter.

Emil pallet som nr.3 i U23-cupen

Emil pallet som nr.3 i U23-cupen

Nå har vi vært gjennom en lang evalueringsdag på Skeikampen på lørdag, og avsluttet med løs snipp natt til søndag. Deilig måte å avrunde sesongen på! Det er fortsatt en del turrenn igjen, Petter har til og med planer om tur til Island for å gå renn.

I ledelsen jobbes det nå med uttak og utforming av neste års Team Veidekke Innlandet, det er en krevende jobb, men vi håper og tror at vi kommer ut med et knallsterkt lag helt i slutten av måneden.

Det er masse snø i fjellet ennå, så kom deg til fjells og utnytt mulighetene i Påsken!!!

På skaretur til Hirisjøbuin På skaretur på Venabygdsfjellet

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.