Invitasjon til åpen samling

Publisert 17.05.2014 | Ukategorisert

Team Veidekke Trøndelag inviterer kretslag, team, klubber og seniorløperere i Trøndelag og Møre og Romsdal til felles samling med oss i perioden mandag 28. juli – fredag 1. august i Meråker.

Vi skal bo 2 – 3 på hvert rom med bad/dusj og kjøkken på hvert rom (hybelbygg + Sportstunet ved MVS), og for å holde kostnadene nede ordner vi all tørrmat selv, men har felles middag. Nærmere info om samlingen og påmelding kommer senere. Men fint om dere som kan være interessert i dette sender meg en melding om det (ole-morten.iversen@ntfk.no), så kan jeg sende informasjonen direkte til dere.

Når det gjelder kretslag og team forventer vi at dere stiller med trener, hvis ikke blir det noe uhåndterlig for meg. Hvis ikke må ekstra trener(e) leies inn, det vil medføre en ekstra kostnad for dere. Uansett er jo dette en fin anledning for oss trenere å utveksle erfaringer og lære av hverandre.
Innholdet på samlingen vil bestå av enkel og solid langrennstrening der vi utforsker både myrene, rulleskimulighetene og skigangbakkene i Meråker.

Vi håper flest mulig stiller! Vi er ikke flere på laget i år (4 jenter og 4 gutter), og ønsker gjerne selskap og matching, om noen kan gi oss “bank” på enkelte økter setter vi stor pris på det også! Om noen allerede har lagt samlingsplaner er det kanskje mulighet å gjøre  noen justeringer for å få med seg denne samlingen?

Ta kontakt om det er noe dere lurer på.

Skrevet av:

Ole-Morten Iversen

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 11.02.59

Født og oppvokst på Steinkjer. Aktiv langrennsløper tom 23 år i Henning IL.
Har jobbet som skitrener/lærer på Meråker VGS siden 1983.
Trener for kretslag NTS i 5 år, juniorlandslag 3 år, landslag damer elite/rekrutt 2 år. 10 år trener for barn/unge i IL Varden.