Klar for ny sesong

Publisert 11.05.2014 | Ukategorisert

Gleden var stor da jeg fikk vite at jeg var en del av Team Veidekke Innlandet også kommende sesongen. Fjorårssesongen var mer eller mindre én lang sammenhengende skuffelse, og til tross for at det løsnet litt mot slutten var det lite som tydet på at jeg skulle være en del av laget neste sesong.

Med løpere inn og ut av laget, og det faktum at bidrag i treningsgruppa og potensiale ble vektlagt på samme måte som resultater, ble det heldigvis en plass til meg i Team Veidekke Innlandet også denne sesongen. Det er en mulighet jeg setter stor pris på, og en mulighet jeg tenker å bruke på best mulig måte.

Team Veidekke Innlandet er i år større og sterkere enn noen gang, og jeg planlegger å gjøre det jeg kan for at både jeg og resten av laget skal heve oss ett hakk eller tre frem mot kommende sesong. Vi er veldig stolte over å ha bidratt til at Vegard Bjerkreim Nilsen tok steget videre til rekruttlandslaget etter årets sesong, og det gir oss en bekreftelse på at vi gjorde veldig mye riktig til tross for at resultatene ikke var helt topp for alle på laget.

Kommende sesong kommer jeg til å ha et enda tettere samarbeid med trener Eivind og et enda større fokus på det å gå fort på ski, og de to endringene tror jeg kommer til å gi resultater. Vi har allerede evaluert fjorårssesongen og lagt planer for denne, og med en frisk og rask kropp som responderer på treningen ser dette ut til å kunne bli veldig bra.

Jeg skal i hvert fall gjøre den jobben som kreves og jeg gleder meg til hver eneste treningsøkt!