Laguttak 2014-2015

Publisert 07.05.2014 | Informasjon

 

 

Laget leverte gode sportslige prestasjoner og mange utøvere viste bra utvikling i sesongen som har gått. Som følge av dette har blant annet Katrine Rolsted Harsem som var med på laget i fjor blitt tatt ut på elitelaget for damer kommende sesong. Årets lag består av utøvere som var med i fjor, samt tre nye utøvere.

 

Team Veidekke Trøndelag har tatt ut 8 utøvere for sesongen 2014-2015:

Maria Strøm Nakstad, Byaasen Skiklub

Anne Kjersti Kalvå, Lundamo IL

Trude Nonstad Fornes, Ranheim Skiklubb

Ingeranne Strøm Nakstad, Byaasen Skiklub (ny på laget)

Eirik Lorentsen, Henning Skilag

Hallvard Løfald, Rindal IL

Daniel Myrmæl Helgestad, Byåsen IL (ny på laget)

Lars Ove Aunli, Strindheim IL (ny på laget)

 

Av nykommerne er Ingeranne og Lars Ove unge seniorer. Ingeranne har hatt en jevnt bra sesong som siste års junior hvor hun ble nummer tre sammenlagt i norgescup i tillegg til deltakelse på tre distanser i junior-vm hvor det ble sølvmedalje i stafett. Lars Ove har gjort unna sitt første år som seniorutøver og har oppnådd gode resultater som blant annet 25.plass på 30km med skibytte i NM.

 

Daniel har tidligere vært på Team Trøndelag og senere andre team før han de siste årene har satset gjennom Byåsen IL, men utenfor de store teamene. Daniel har den siste sesongen oppnådd imponerende resultater uten et stort hardtsatsende team rundt seg. Sammenlagt i Skandinavisk cup ble det 2.plass og det samme ble det på 50km i NM.

I tillegg har vi i år tatt ut tre hospitanter som får tilbud om å være med oss på noen samlinger. Det er:
Merete Myrseth
Berit Mogstad
Vidar Undebakke

Alle tre fra Strindheim IL

Ole Morten Iversen fortsetter som trener kommende sesong. Vi er veldig fornøyde med den utviklingen laget har hatt under Ole Mortens ledelse det siste året og ser frem til videre fremgang sammen de øvrige delene av støtteapparatet.

 

Vi ser frem mot årets sesong med håp om flere flotte opplevelser i skisporet!