Oppstartsamling Trondheim

Publisert 15.05.2014 | SamlingUkategorisert

Årets Team Veidekke Trøndelag var nylig samlet til sin første samling for året. Ole Morten og Oddvar hadde lagt opp til ei kort samling, men med rimelig tøff belasting. På kveldstid fikk vi gjort unna mye videre planlegging av sesongen som nå er i gang, i tillegg til et par interessante foredrag av blant andre Audun Svartdal og Øivind Sandbakk.

Vi møttes mandag morgen til ei økt åpen for alle, Bråtesten. Dameklassen ble vunnet av OL-medaljør i skiskyting Tiril Eckhoff, mens herreklassen ble vunnet av tidligere TT-gutt Mathias Rundgreen. På bildet ser du Daniel og Lars Ove kjempe seg opp de siste stigningene mot mål.
Videre i samlinga ble det lagt vekt på en god del rulleski i form av typiske “OMI-økter”, og styrke i regi av Olympiatoppen.

I skrivende stund kan jeg melde om at omtrent alle muskler i kroppen er stive og støle av samlingens belastning, tross den korte “varigheten”. Vil tro jeg her kan snakke for flere(?). Avslutningsvis vil jeg si at årets lag virker spennende, og at de tre nye absolutt er positive tilskudd til gruppa både på trening og sosialt.

Neste samling for TVT er foruten enkelte dagsamlinger i Trondheim og Meråker, på Sognefjellet 13.-19.juni.

For TT, EirikIMG_2274