Siste dag på første samling

Publisert 09.05.2014 | Ukategorisert

Vi har siden onsdag vært på Lillehammer på noe som i beste fall kan kalles en lokalsamling. To løpere + trener har campet på hytte ved Olympiaparken, mens resten bor hjemme og på hybler. De tre dagene vi har vært samlet nå har i all hovedsak dreid seg om å bli litt bedre kjent, og å få satt noen rammer i gruppa. Vi startet med å treffe styrelederen i teamet på onsdag. Etter det gikk vi felles gjennom samlingsplanen, og gjorde noen små justeringer på utkastet. Jeg har hittil vært gjennom 7 individuelle samtaler, og har igjen tre i dag.

Kongen og Dronninga av curling!!!

Kongen og Dronninga av curling!!!

Innimellom møter og samtaler har vi også trent litt. Onsdag og i går har det vært med joggesko, og etterpå skal vi teste rulleskiene igjen. Det er fortsatt snø på fjellet, men vi tror det er smart å begynne tilvenning til sommertreningen nå. Mai bruker vi til å ta et og et steg mot å klargjøre oss for litt hardere underlag enn snø. I fjor begynte vi nok litt hardt, og enkelte slet dermed med småskader gjennom faktisk hele barmarksperioden.

I går hadde vi en fin samtale med Petter Sørensen, som er lege i Olympiatoppen. Som trener er jeg opptatt av at vi har en felles forståelse av hva slags prosedyrer vi skal ha i helsearbeidet. Når alle på laget tenker likt, er det lett å bli enige i forebygging og når noe oppstår.

Det er mange som sier at mai er en fin tid å trene litt alternativt… Check! I går var curling på programmet. Bilder kommer forhåpentligvis snart 🙂

Dessverre har 3 stykker har vært litt syke, så de har ikke vært med på noe aktivitet. Shit happens, men det er bare 9. mai i dag og alle er i bedring. Vi gleder oss til å få med alle på neste samling!

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.