Velkommen til Åpen Samling på Skeikampen i Juni!

Publisert 30.05.2014 | Ukategorisert

Den første åpne samlinga vil bli avholdt på Skeikampen 20. til 25. juni. Vi håper at så mange som mulig ønsker å bli med oss på gode økter. Samlinga er åpen de som skal gå i 19-20 årsklassen til vinteren og seniorer som satser på ski. Samlingsprogrammet legges ut her snart. Det blir normal god skitrening og god trøkk som alltid med TVI. Det er både mulig å være med på enkeltøkter, og å være med på hele samlinga. Fint om de som ønsker å være med melder det inn til mail@eivindwarlo.com, så vi har en viss oversikt.

De som ønsker overnatting og full pakke bestiller overnatting selv: Prisen vi har fått er selvkost med kr. 695,- pr. person pr. døgn, som inkluderer overnatting og helpensjon i leiligheter. Skeikampen har bedt om at de som skal bestille sender bestillingen på mail til skeikampen.booking1@thonhotels.no og merker den med “Team Veidekke Innlandet – Åpen samling”. Spørsmål i fb med kost og losji tar dere med Skeikampen selv tlf.61285007.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.