Fullt fokus på trening

Publisert 07.06.2014 | Ukategorisert

Bildet er fra Ramsau, der jeg var en liten tur i mai. I juli skal jeg tilbake dit på samling, før teamet tar turen nedover i oktober.

I morgen går turen til Krossbu og Sognefjellet med resten av Team Veidekke Innlandet. Der skal vi være frem til fredag, og i løpet av den snaue uka planlegger vi å legge ned bra med trening. Som landslaget legger vi stort sett vekt på mengdetrening og teknikk på en slik samling, i tillegg til at vi satser på et par gode hardøkter.

Denne uka har gått med til hjemmeeksamen i kulturjournalistikk, som ble levert sent torsdag kveld. Det betyr at jeg kan ha fullt fokus på trenig igjen, etter at de siste ukene blant annet har blitt brukt til innleveringsoppgaver og eksamensforberedelser.

Mai er for så vidt en grei måned å gjøre unna eksamen på, ettersom jeg uansett skal trene irriterende lite nå på våren, men likevel er det godt å kunne ha fullt fokus på trening fremover.

I sommer er planen å trene best mulig, hvile mest mulig og generelt ha det moro som skiløper, og da prioriteres både skole og jobb bort i størst mulig grad. Det tror jeg et nøkkelen for meg om jeg skal få godt utbytte av nærmere 100 timer i måneden med trening.

Det har vært litt slapt med oppdateringer i det siste, men jeg garanterer bedring. Følg med på nettsider, Instagram, Facebook og Twitter for å holde dere oppdatert på alt jeg og resten av Team Veidekke Innlandet holder på med!