Sognefjellet

Publisert 14.06.2014 | Ukategorisert

Siste eksamen ble unnagjort 10. juni og endelig fikk også jeg ferie. Siden jeg ikke fikk vært med resten av gjengen på samling fra 5.-9. juni benyttet jeg sjansen noen dager senere og tok en tur “innom” Sognefjellet på vei hjem fra Trondheim til Oslo. I løpet av de 3 dagene jeg har vært her, har jeg hatt mye forskjellig vær. Alt fra regn, vind og 6 grader første dag til litt mer overskyet den andre og deretter en strålende siste dag med sol fra skyfri himmel. Selv om været har vært litt opp og ned, har skiføret vært upåklagelig. De ansvarlige her oppe er fantastiske til å preparere veldig gode skiløyper uansett forhold. Jeg sitter nå og slapper av før jeg skal skli en siste tur i den 7,5 km lange runden her oppe. Kan ikke gå glipp av sjansen til å trene med så flotte kulisser. I ettermiddag går turen videre til Oslo. God sommer!