Sol og ski = mange timer i boka

Publisert 19.06.2014 | Samling

Siden fredag har Team Veidekke Trøndelag skint om kapp med solen på Sognefjellet. Dette var min første samling som senior og med TVT, og jeg har virkelig fått smaken på seniorlivet. Nå er det slutt på leken.

De første dagene bestod av mye mengde, noe som ikke var noe problem siden vi hadde gode skiforhold og et enda bedre vær. Solen skinte og motivasjon var på topp hos samtlige på laget, noe som førte til at brille- og skjortsskille økte i takt med treningstimene.

Sognefjellet badet i sol

Sognefjellet badet i sol

Vi hadde også noen gode kvalitetsøkter. Blant annet en god I3 intervall eller funksjonell terskeløkt som sjefen liker å kalle det. Han stod med klokka og laktatmålern, som ikke akkurat var min bestevenn denne uken. Det var hyppige fartskontroller rundt om i løypa.

Maria i fartskontroll

Maria i fartskontroll

Tirsdag 17.juni skulle vi virkelig få testet oss. Dagen startet med en strabasiøs tur opp og ikke minst ned fre Fanaråken. Skiene måtte av et par ganger, men til topps skulle vi. Etter at pulsklokka viste I3 store deler av fjellturen, stod den beryktede stakeøkten til OMI for tur. 1 time styrkestak fra Skjolden og oppover lia svei i alle mulige muskler til samtlige på laget. Trude og Anne Kjersti imponerte sterkt, og guttene klarte ikke å hente inn forspranget de fikk.

På vei opp til Fanaråken

På vei opp til Fanaråken

Selv sjefen fikk skjelven på toppen

Selv sjefen fikk skjelven på toppen

Turde og Anne Kjersti glade de endelig er ferdige

Turde og Anne Kjersti glade de endelig er ferdige med stakeøkten

Denne uken har vi virkelig fått gjort en god jobb. Vi har lagt menge mil bak oss og samarbeidet i laget har vært veldig bra. Treningsgrunnlaget og fargegrunnlaget er lagt for videre trening og taning i sommer og høst.

Etter evaluering av samlingen den siste kvelden kom vi fram til at det eneste negative med samlingen var en litt for sterk sportsdrikk på drikkedunken på 1 av 12 økter. Så vi konkluderte med at dette har vært en optimal treningsuke. For min del har jeg aldri trent så mye, så nå finner dere meg i horisontalen på en seilbåt i Kroatia, hvor jeg kommer til å ligge til neste samling…

Sliten ferskis prøver å henge på de store unga opp til Fanaråken

Sliten ferskis prøver å henge på de store unga opp til Fanaråken

Over og ut, fersk-isn.