Takk, Seiser Alm og Hotel Steger-Dellai

Publisert 07.07.2014 | Ukategorisert

De ti siste dagene har jeg vært i Nord-Italia og Seiser Alm på treningssamling. Her har vi bodd på Hotel Steger-Dellai, som kan anbefales på det sterkeste om du ønsker et fantastisk opphold i like fantastiske omgivelser.

Hit har jeg hatt med meg lillebror Mårten, klubbkamerat Eivind Klemoen, Halvor Thoner, Christian Hjelde, Kristian Kvamme og en usedvanlig flink assistent i Lars Jørgen Granerud. Den siste uka har vi hatt med oss Even og Petter Northug, som naturlig nok har bidratt med mye både på og utenfor trening.

Oppholdet så langt har vært upåklagelig, og nå går turen videre til Østerrike og Ramsau am Dachstein. Der venter en uke med lange skiturer og skitesting, med nytt utstyr fra Salomon.

Vi håper på en like fin fortsettelse!