Tønsberg 23-26. juli

Publisert 27.07.2014 | Ukategorisert

(Bildegalleri nederst i artikkelen)

For første gang var samtlige på teamet sammen på samling, og sommerbyen Tønsberg ble inntatt. Vi bodde på Velotel, hvor det i tillegg til overnattingsmuligheter også var treningssenter.  Ekstremt varmt hele samlinga, enkelte vil kanskje si at det var litt for varmt til tider. Utenom teamløperne var det i tillegg  en del andre skiløpere fra regionen som var med på de fleste øktene.

Samlingen startet med spenst/hurtighet/styrke på onsdag, før det braket løst med den første av tre hardøkter  torsdag morgen. Testløp skøyting i Slagendalen, en test mange av landslagsløperne har gått. Magne Haga slo til med seier og en knalltid, foran tiden til en mann som Martin Johnsrud Sundby, og ca. halvminuttet bak Petter Northug.

På fredag kjørte vi en staking kortintervall Aabol har kjørt i en årrekke. 2×3,4×1,2×3 min + 5×25 sekunder ble kjørt i Aabols hjemplass Stokke. Akkurat på denne økta kom det en del ekstra fra området, så det ble skikkelig trøkk på alle drag.

Dagen etter var det klart for kongeøkta, nemlig bakkeintervaller i Frodeåsen. Det var mange som kjente til hardkjøret fra de andre dagene, og fikk kjørt seg skikkelig på den siste økta.  Da var det deilig at ettermiddagsøkta og den siste  økta var en litt alternativ økt, nemlig rolig kajakkpadling i den fantastiske Nøtterøy-skjærgården.

Selv om jeg kommer fra Tønsberg og alltid vil snakke varmt om byen, tror jeg de andre kan skrive under på at Tønserg er et ypperlig sted for å trene om sommeren!

 

 

 

Skrevet av:

Eirik Mysen

Født: 06.06.93

Kommer fra den relativt snøfattige øya Nøtterøy rett ved Tønsberg i Vestfold.  I barndommen var det fotball og løping på sommeren, og ski på vinteren, før det etterhvert helte mer og mer mot ski på heltid.  Satser nå 100 % på ski, og ved siden av skisatsingen studerer jeg Kybernetikk og Robotikk (sivilingeniør) på NTNU på deltid.  Er også svak for løping, så tar med meg alt fra baneløp til motbakkeløp i barmarksesongen.  Sammen med Palm er undertegnede de mest “erfarne” Oslofjord-løperne. Satser på at fremgangen jeg har hatt i Oslofjord fortsetter i samme stil!