Elghufsintervall på Skeikampen

Publisert 25.08.2014 | Ukategorisert

Samlinga på Skeikampen er nå i gang for fullt!

I dag gjennomførte vi en knallhard elghufsintervall opp slalåmbakken. I bånn sto utøvere fra alle fire veidekkelaga og rekruttlandslaget klare for å gyve løs på alle høydemeterne. Draga var 6x6min med 3min pause. De to/tre første draga var relativt flate, men samtlige fikk virkelig smake syra på de tre avsluttende. Sjekk ut bildegalleriet 😉

Takk for økta!!

Skrevet av:

Sindre O. Palm

Født: 27.01.92

Født og oppvokst i Spydeberg, Østfold. Jeg har alltid vært glad i idrett, spesielt fotball og langrenn. Østfold er et snøfattig fylke, og når jeg fikk sjansen så flyttet jeg til Hovden og gikk videregående der. Som junior og førsteårs senior var jeg tilknyttet Hovden Skigymnas. Fra høsten 2011 til året 2014 var jeg bosatt i Lillehammer, hvor jeg fullført en Bachelor i økonomi og administrasjon. Jeg går nå inn i mitt tredje år som Veidekke-løper, og skal forhåpentligvis prestere bra til vinteren!

Takk for meg 😉