Regionsamling på Skeikampen

Publisert 30.08.2014 | Ukategorisert

Årets regionssamling er nå over.

Alle de 4 regionslagene var sammen med rekruttlandslaget samlet på Skeikampen denne uken. Her ble det trent mye, både mengde og noe hardt. Det ble gjennomført 2 intensive økter i form av ei elghufsøkt opp alpinbakken (6x6min), og ei rulleskiøkt i motbakke (klassisk 6x8min). Med en så stor gjeng på samling, ble det naturligvis bra trøkk fra første stund og man fikk virkelig kjørt seg. Selv på de lengre turene ble det gått i forholdsvis offensivt tempo.

Boforholdene var det ingenting å si på. Vi bodde i fine leiligheter med kort avstand til matsalen, hvor det var vanskelig å ikke finne noe man likte. Maten var rett og slett upåklagelig. Når det gjelder treningsforholdene var det gode muligheter for både rulleski og løping rett utenfor døra. Rulleski ble gjennomført på veiene i nærområdet, mens løpeturene gikk innover fjellterrenget rundt Skeikampen. For oss trøndere som er så bortskjemt med den seige ‘’trøndermyra’’, ble føttene etterhvert nokså mørbanket.

Mellom trening, avslapping og mye god mat hadde vi også besøk av Grete Ingeborg Nykkelmo fra Veidekke, som slengte seg med på noen treningsøkter. I tillegg holdt Trygg Trafikk foredrag om trafikksikkerhet og rulleskivett.

Kort oppsummert, ei god samling med mye bra trening som førte regionslagene mer sammen. Neste gang vi møtes er nok rulleskiene byttet ut med langrennsski og vi står med startnummer på brystet. Nå venter rolige dager hjemme i trøndelag, før det braker løs med Bråtesten allerede på torsdag. Her er alle som vil velkommen! Etter det venter samling på Steinkjer 15.-19.september.

Takk til Team Veidekke, NSF- rekrutt og Skeikampen for en bra samling!

For TVT, Lars Ove og Eirik.

En spent go nervøs gjeng før rappelling ned fra Skeikampen (35m)

En spent og nervøs gjeng før rappelling ned fra Skeikampen (35m)