Rulleskirenn på E18!!

Publisert 16.08.2014 | RennTrening

I dag har jeg vært med på et noe spesielt rulleskirenn. Slitu IF og Mysen IF arrangerte rulleskirenn på den splitter nye asfalten i Eidsberg kommune. Det var 140 stk på startlista fordelt på alle aldersklasser. Selv om fartsfølelsen forsvinner på en så brei og fin firefeltsvei vei som E18, må jeg si at det gikk unna i utforkjøringa. På et tidspunkt registrerte vi 63,7 km/t! Moro 😉

Tidlig i rennet ble vi en gruppe på tre, og vi holdt sammen helt til det skulle avgjøres i spurten. I tillegg til meg besto gruppa av Thomas Gifstad og Martin Thon. Målgang var plassert i en nedoverbakke og spurten ble noe utenom det vanlige. De siste 400 meterne handlet om å finne best mulig hockeystilling før samtlige ga bånn gass. Det hele endte med en knepen seier til Martin, foran meg og Gifstad.

Applaus til Mysen IF og Slitu IF for bra arrangement!

Sjekk ut resultater på langrenn.com

Til slutt litt info fra pulsklokka:

Distanse 11.95km
Tid 26:14
Snittpuls 175
Makspuls 187
Maksfart 63,7km/t

//Palm

Skrevet av:

Sindre O. Palm

Født: 27.01.92

Født og oppvokst i Spydeberg, Østfold. Jeg har alltid vært glad i idrett, spesielt fotball og langrenn. Østfold er et snøfattig fylke, og når jeg fikk sjansen så flyttet jeg til Hovden og gikk videregående der. Som junior og førsteårs senior var jeg tilknyttet Hovden Skigymnas. Fra høsten 2011 til året 2014 var jeg bosatt i Lillehammer, hvor jeg fullført en Bachelor i økonomi og administrasjon. Jeg går nå inn i mitt tredje år som Veidekke-løper, og skal forhåpentligvis prestere bra til vinteren!

Takk for meg 😉