Tilbake i Trondheim

Publisert 30.08.2014 | Ukategorisert

Da er jeg tilbake i Trondheim etter samlingen på Skeikampen. Det ble en flott samling med meget bra treningsvær og fine økter. Selv om man kjenner mange av de andre løperne fra tidligere, var det også mange nye ansikter som det var hyggelig å bli kjent med. Dette er med på å forsterke følelsen av at vi er ett team på tvers av regionene. Min egen form var litt så som så, mandagens elghufs intervall gikk bedre enn forventet, mens torsdagens rulleski intervall var litt under pari. Selv om det er en liten bedring i formen siden starten av august er det fortsatt litt grums i maskineriet som må taes hensyn til i treningsarbeidet. De neste ukene blir det endel skolearbeid før teamet møtes igjen i Oslo 19-21. september. Forhåpentligvis er godformen tilbake på plass da.

Blide folk etter endt økt

Blide folk etter endt økt