Toppidrettsveka

Publisert 13.08.2014 | Ukategorisert

Under samlingen med Team Veidekke Innlandet på Venabygdsfjellet forrige uke fikk jeg endelig noen lettere økter. Dette gjorde at lysten på å delta i toppidrettsveka økte, men etter å ha tenkt meg litt om, blir det likevel ikke noe start i Kristiansund i dag. Programmet i veka i år er tøft og høsten er lang, så det er synd å gå på smellen allerede i august. Istedenfor en tur sør-østover, har det derfor denne uka blitt skolestart. Jeg skal skrive prosjektoppgave dette semesteret og av erfaring vet jeg at høsten blir hektisk, det er derfor en fordel å komme i gang så raskt som mulig.

Følg med på TV2 sport fra kl 16.45 og deretter på TV2 fra kl 19.00 og hei fram Eirik og resten av Team Veidekke (både Nord-Norge og Trøndelag stiller mannsterke).

Eirik Mysen profilbilde