SAMLING STEINKJER

Publisert 19.09.2014 | SamlingUkategorisert

Eirik er en liten mann, men når det gjelder Steinkjer og Inderøy bruker han alltid store ord. Forventingene til oss andre var derfor skrudd i taket før denne samlingsuka. Første økt leverte vertsbyen også til gangs, vi gjennomførte en fantastisk rulleskitur; ny asfalt, kuppert terreng, nesten ikke biler, strålende sol og en runde på mange mange mil. At Eirik selv måtte stå over første dag av samlinga på grunn av en litt for tett nese var kanskje skjebnens ironi? Heldigvis var han back in buisness fra dag to.

Samlinga har også inneholdt en sollid duathlondistanse og en hurtighetsøkt i det som kanskje er norges beste rulleskiløype?! Mange timer i myra har det i kjent stil også blitt tid til. En kvass elghufs økt opp til Oftenåsen ble gjennomført med ulik stil. Hadde vært spennende å målt laktaten til Aunli jr. etter 7 av 8 drag… High? En real styrkeøkt på Campus ble gjennomført og vi har selvfølgelig vært gjennom mengder av OMI’s krydderblanding…

Med på samlinga var også en bra gjeng fra Henning Skilag, fin gjeng som bidro med god matching og godt humør. Når de i tilegg stiller med to rutinerte menn i støtteapparatet som Audun Kolstad og Hallstein Bøgseth fikk også Ole Morten noen som støttet han i måten det skal gåes skigang på (for det er tydeligvis ikke bare bare i følge den generasjonen med nord-trøndere). Må også nevnes at Audun i en alder av 68 år leder an på langtur med den største selvfølge, muligens byens sprekeste “pensjonist”? Veldig imponerende. Når Hallstein stiller med “heimlaga” blåbærsaft som går rett i fletta på samlingas siste og lengste økt imponerer også han. Den var god. Vår nye assistenttrener Mari Ann Landsem Melhus var også med på de fleste øktene. Sprudlende og sprek dame som vi håper å se mye til på samlinger og skirenn de neste månedene. Artig at du vil være en del av laget. Strindheimjentene Berit og Merete var også med på samlinga, og bidro med bra matching og godt humør. Håper dere blir med oss mer utover høsten 🙂

Under hele oppholdet har vi bodd på Tingvold Hotell. Her har vi surret rundt blandt forretningskledde gjester i joggebokse og tøfler, tørket våre deilige myrsko på hotellgangen og krevd ketsjup på noen av kokkens fineste retter. Likevel har vi hver dag fått fantastisk service og betjeningen har virkelig bidratt til en toppers samling. Kan virkelig anbefale alle som skal til Steinkjer å sjekke inn her, uansett anledning. Ferske vafler er dessuten hotellets spesialitet, og ble servert døgnet rundt.

10494748_758968687494965_8651569923965415494_n

Siste kvelden var vi invitert hjem til taco og is hos foreldrene til Eirik, kjempe hyggelig kveld. Tusen takk Anita for at du brukte ettermiddagen til å hakke grønnsaker og rive ost til sultne langrennsløperer. Hotellmat er bra, men taco laget med kjærlighet som avsluttes med is toppet med peanøtter og nonstopp er det ingenting som slår. Veldig hyggelig kveld.

Siste dagen avsluttet vi med en tur rundt den “Gylne Omvei”. 70 km på gutta og drøye 55 km skate på jentene ble fasiten. Nydelige omgivelser og en perfekt avslutning på gode samlingsdager.

Takk til Trønder-Avisa og Adressa som tok seg tid til å stikke innom samlinga vår i disse “travle Northug-tider”…

10670107_759351747456659_7304528009899281416_n

Og ikke minst tusen takk til Bama for mengder av frukt, bær og smoothies. Dere leverer varene nok en gang.

10685592_759325104125990_1178178526535707302_n

Og takk til deg hvis du har orket å lese hele den stilen her…

Nå venter to uker med bra trening hjemme før vi setter kursen mot Ramsau første helga i okotber. Det gleder vi oss til!

Maria.