En siste oppdatering fra Ramsau

Publisert 16.10.2014 | Ukategorisert

Vi har vært så heldige å hatt med oss Silje fra Team Veidekke Nord-Norge på samlinga i vår i Ramsau som vi avslutter i dag. Her er hennes versjon av de siste dagene:

“”

I 12 dager har jeg vært så heldig å vært en del av en helt utrolig gjeng. På grunn av frafall fikk jeg muligheten til å være med Team Veidekke Trøndelag på samling til Ramsau. I løpet av samlingen har vi gått flere mil på ski, målt litt for høye laktatverdier, spist god mat, drukket utallige liter vann, sovet godt og hatt det hyggelig sammen.

IMG_5949

De to siste dagene har vi hatt samlingens andre og siste hardøkt. En elghufs/skigang intervall som vi gjennomførte i alpinbakken i Schladming. For alle som lurer på om bakken var like bratt som på TV, kan undertegnende bekrefte det. Dessverre fikk ikke Ole Morten tatt laktatprøver på denne økta…

Andreøkten besto av rulleski klassisk, hvor jentene var så heldig å få selskap av både Ole Morten og Trond Nystad. Sistnevnte spiste også middag sammen med teamet og hadde kveldsmøte sammen med oss og Team Veidekke Innlandet. Når et rom samles med mange nysgjerrige utøvere blir det naturligvis mange spørsmål til Norges herrelandslagstrener. Veldig hyggelig at han tok seg tid til dette!

10334388_772564062802094_8418381823087661510_n

Siste samlingsdag startet med en tretimers lang klassisktur på breen, etterfulgt av en rolig andreøkt. Samlingens siste kveld ble avsluttet med en bedre middag og et evalueringsmøte. Forhåpentligvis er Ole Morten og de andre utøverne like fornøyd som meg med denne samlingen. Ramsau har vist seg å være en fantastisk plass for en treningssamling. Dessverre ble Lars Ove syk og måtte reise hjem (heldigvis er han i trening igjen nå), men ellers har hele gruppen holdt seg frisk og rask. Værgudene har virkelig spilt på lag, utrolig nok har hver enste økt på breen vært solrik (bortsett fra samlingens siste økt).

Det har vært meget givende og utrolig lærerikt å få vært med på denne turen. Team Veidekke Trøndelag er et fantastisk lag bestående av dyktige, selvstendige, blide, hjelpsomme og imøtekommende utøvere. En flott bukett som blir fullkommen med en så dyktig trener som Ole Morten Iversen! Jeg bøyer meg rett og slett i hatten!

Auf Wiedersehen!
Silje Theodorsen

 

“”