Film fra barmarksesongen!

Publisert 16.10.2014 | Film

Nå har vi kommet til midten av oktober og barmarksesongen blir snart erstattet av vinter/konkurransesesongen. Derfor opsummeres barmarksesongen for Team Veidekke Oslofjord i denne filmen, med film fra så og si alle Oslofjord-aktiviteter fra 1.mai og til dags dato.  Enjoy!

Skrevet av:

Eirik Mysen

Født: 06.06.93

Kommer fra den relativt snøfattige øya Nøtterøy rett ved Tønsberg i Vestfold.  I barndommen var det fotball og løping på sommeren, og ski på vinteren, før det etterhvert helte mer og mer mot ski på heltid.  Satser nå 100 % på ski, og ved siden av skisatsingen studerer jeg Kybernetikk og Robotikk (sivilingeniør) på NTNU på deltid.  Er også svak for løping, så tar med meg alt fra baneløp til motbakkeløp i barmarksesongen.  Sammen med Palm er undertegnede de mest “erfarne” Oslofjord-løperne. Satser på at fremgangen jeg har hatt i Oslofjord fortsetter i samme stil!