Grensesprengende trening

Publisert 20.10.2014 | Ukategorisert

I dag hadde vi en litt anderledes treningsdag. Noen gikk på ski oppe på breen mens andre prøvde seg på en litt annen utfordring, nemlig klatring! Klatreturen gikk fra Türlwandhütte til toppen av gondolbanen her i Dachstein. Turen har en høydeforskjell på rundt 1000 meter der de siste 200-300 meterne er loddrett klatring.

10724182_397927897028607_289797874_n

 

Med på turen var fysio Torstein Løksa, Espen Holen, Eivind Bakkene, Emil Nyeng og Even S. Hippe. Mens Espen, Torstein og Even valgte den vanskligste og luftigste ruten til toppen, feiget Eivind og Emil ut og tok den lette ruten.

Skrevet av:

Even Sæteren Hippe

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg kommer fra Bagn i Valdres, en koselig liten plass, men bor på Lillehammer og går for Lillehammer Skiklub. Når jeg ikke går på ski, studerer jeg litt på HiL.
Har alltid likt å være i aktivitet, og har drevet med mye forskjellig idrett før jeg bestemte meg for å satse på langrenn.